Anamur Ekspres Gazetesi kurucusu Mustafa Doğruer vefat etti.
Anamur’da 1980’li yıllarda kurduğu Anamur Ekspres Gazetesi ile uzun yıllar yerel basında yer alan Doğruer, rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.
Saray mahallesindeki evinde 81 yaşında yaşamını yitiren duayen gazeteci Mustafa Doğruer’in vefatı yerel basında büyük üzüntü yarattı.
Doğruer’in naaşı, bugün ikindi namazının ardından Çeltikçi mezarlığında toprağa verilecek.
Anamur Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muharrem Garip, yerel basının öncülerinden Doğruer’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, “Gazetecilik mesleğine adım atmamızı sağlayan, genç gazetecileri teşvik eden ve mesleği sevdiren Mustafa Doğruer ağabeyimizi kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Bize kattıkları için O’na minnettarız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabır dileriz. Mustafa Doğruer’den aldığımız bayrağı genç kuşaklara aktararak gazeteciliğin yaşaması ve gelişmesi en büyük hedefimizdir. Ruhu şad olsun” dedi.
Etiketler: Anamur Ekspres Gazetesi » Mustafa DoğruerBENZER HABERLER