Anamur siyasetinde yeni bir dönem başladı. YENİ Parti’nin Anamur Kurucu İlçe Başkanlığı görevine Çetin Mutlu getirilirken, partinin kurucu ilçe yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri de belli oldu.
YENİ Parti Anamur Kurucu İlçe Başkanı Çetin Mutlu, yeni yönetimin oluşturulmasının ardından yaptığı açıklamada, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde ve İl Başkanı Cengiz Gökçel ile uyum içerisinde yeni bir siyasi yola çıktıklarını belirtti.
Mutlu, YENİ Parti’nin Anamur’da toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediğini vurgulayarak; işçiden emekliye, asgari ücretliden ev hanımına, çiftçiden öğrenciye kadar vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini siyasetlerinin merkezine koyacaklarını ifade etti.
Kurucu İlçe Başkanı Çetin Mutlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, İl Başkanımız Sayın Cengiz Gökçel ile uyum içerisinde bugünden itibaren YENİ bir yola çıkıyoruz.
YENİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak; işçinin, emeklinin, asgari ücretlinin, ev hanımının, çiftçinin ve öğrencinin geleceğe yeniden umutla baktığı bir Türkiye inşa etmeyi hedefliyoruz.
Umudunu yitirenlerin, geçinemeyenlerin, huzurunu kaybedenlerin sesi olmak istiyoruz. Eskiye dair ne varsa unutmak, milletimizin hak ettiği bütün güzellikleri yeniden inşa etmek istiyoruz.”
Anamur’da güçlü ve vatandaşla doğrudan temas kuran bir teşkilat yapısı oluşturacaklarını ifade eden Mutlu, hedeflerinin ilçenin tamamına ulaşmak olduğunu belirtti.
Mutlu, “Bu inançla YENİ Parti Anamur İlçe Başkanlığı olarak, şu andan itibaren her bir yönetim kurulu üyemizin katkılarıyla partimizi büyüteceğimize, 67 bin Anamurluya tek tek ulaşacağımıza ve yapılacak olan ilk genel seçimde partimizi iktidara taşıyacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Çok çalışacağız ve başaracağız. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
Çetin Mutlu başkanlığında çalışmalarına başlayacak YENİ Parti Anamur İlçe Teşkilatı’nın kurucu yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu:
ASİL YÖNETİM KURULU
YEDEK YÖNETİM KURULU
YENİ Parti Anamur Kurucu İlçe Başkanı Çetin Mutlu ve beraberindeki yeni yönetimin önümüzdeki süreçte teşkilatlanma çalışmalarına hız vererek Anamur genelinde vatandaşlarla bir araya gelmesi bekleniyor.
BENZER HABERLER