HaberMatik V3.2

logo

Kaymakamlık ”Vefa Destek Merkezi” oluşturuldu

Kaymakamlık ”Vefa Destek Merkezi” oluşturuldu

Coronavirüs salgını nedeni ile evlerinden çıkamayan yaşlılar ve kronik hastalar için Kaymakamlık bünyesinde ”Vefa Destek Merkezi” oluşturuldu.   Kaymakam İsmail Gültekin; ihtiyacı olan vatandaşlarımızın 112-155-156-814 10 61 numaralarından 7/24 saat ihtiyaçlarını bildirebilecekler.

  Bu merkezi arayarak destek almalarının altını çizen Kaymakam Gültekin; “İhtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için  “Vefa Sosyal Destek Grubu”  hizmete girmiştir.

Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan merkezinin amacının ihtiyaçlı vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak, sokağa çıkmalarının önüne  geçerek, olası olumsuzlukların önüne geçmektir” Dedi.

#

SENDE YORUM YAZ