Ege Üniversitesi’nde bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu, şehadetinin 11. yıl dönümünde Anamur Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar programında rahmet ve dualarla anıldı.
Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Anamur Kaymakamı Kemal Duru, eski ilçe ve ocak başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, ülkücü gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, İmam Hatip Kerim Toru tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından edilen dualarla şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitler yâd edildi.
Anma programında konuşan Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar, şu ifadeleri kullandı:

“Fırat Yılmaz Çakıroğlu, hedeflediği ülkü yolunda ilerlerken, Ege Üniversitesi’nde PKK’lı teröristler tarafından alçakça bir saldırı sonucu şehit edilmiştir. Biz Türk gençliği olarak, Ülkü Ocakları olarak Anamur’da Fıratlar yetiştirmeye devam ediyoruz. Bizim gençliğe bakışımız Fırat gibidir, bizim gençliğe bakışımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün baktığı gibidir.
20 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilen hain saldırıda şehit edilen; vatan sevdasını yüreğinde taşıyan, duruşuyla Türk gençliğine cesaret ve onur mirası bırakan ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehadetinin 11. sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”









Duygusal anların yaşandığı program, yapılan ikram ve sohbetlerle sona erdi.
BENZER HABERLER