Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri yaz sezonu öncesi başlattığı hazırlık çalışmalarını hız kesmeden sürdüyor.
Anamur’da yaz aylarında vatandaşlarca yoğun olarak kullanılan yayla yolları geçtiğimiz sezon yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından bu yıl da elden geçirildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler iş makinaları ile stabilize yollarda toprak dolgu ve sıkıştırma çalışması gerçekleştirdi. Abanoz, Akpınar, Halkalı ve çevre yaylalarda yapılan çalışmalarla vatandaşlarımız yaylalarına daha rahat ulaşım sağlayacak.
Fen İşleri Müdürlüğü’den alınan bilgide Haziran ayı içerisinde Abanoz ve Akpınar yaylaları’nda 6000 metrekare parke yolun da yapımının başlayacağı ve Haziran ayı içerisinde kullanıma açılacağı bilgisi verildi.
Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Anamur Alaköprü Barajı çevresinde inşaa edilen konutların toprak ihtiyacına da destek veriyor. Akine mahallesinde devlet tarafından yaptırılan konutların bahçe düzenlemesi için gereken toprak vatandaşların başvurusu sonucu Anamur Belediyesi tarafından sağlandı. Baraj kenarından alınan toprak iş makinalarıyla konutların bahçesine taşındı.
Fen İşleri Müdürlüğü ayrıca İskele Mini Çarşı çevresindeki parke yol çalışmasını da tamamladı.

BENZER HABERLER