HaberMatik V3.2

logo

DURMUŞ YILMAZ’IN EV SAHİPLİĞİNDE ÖZEL EĞİTİM SEKTÖRÜ MERSİN’DE BULUŞTU

DURMUŞ YILMAZ’IN EV SAHİPLİĞİNDE ÖZEL EĞİTİM SEKTÖRÜ MERSİN’DE BULUŞTU

Özel Eğitim Konfederasyonu üyeleri, Anadolu Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mersin Buluşması’nda bir araya geldi. Özel eğitim ve rehabilitasyon sektörünün temsilcilerini buluşturan toplantıda, sektörün yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri kapsamlı şekilde ele alındı.

Durmuş Yılmaz’ın öncülüğünde gerçekleştirilen buluşmaya Anadolu Özel Eğitim Dernekleri Konfederasyonu Başkanı İdris Tekin, Özel Özel Eğitim Kurumları Dernekleri Başkanı Suna Arslan Köten, Akdeniz Özel Eğitim Kurumları Dernekleri Bölge Başkanı Derya Kırkali Kavuncu, Özel Eğitim Konfederasyonu Çorum İl Başkanı Gülden Arzoğlu, Hatay İl Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Sivas İl Başkanı Yasin İmre ve Adana İl Başkanı Gülsen Alagöz katıldı.

Toplantıda ayrıca Osmaniye’den gelen kurucular ile Mersin merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin kurucuları ve kurucu temsilcileri de yer aldı.

SEKTÖRÜN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASAYA YATIRILDI

Toplantının ana gündemini, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin Türkiye genelinde ve Mersin özelinde yaşadığı sorunlar oluşturdu. Sektör temsilcileri mevcut sorunları değerlendirirken, hizmetlerin daha sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde yürütülebilmesi amacıyla çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Ev sahibi Durmuş Yılmaz, sektör temsilcilerinin bir araya gelerek ortak sorunları değerlendirmesinin ve çözüm konusunda birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

Mersin Buluşması, özel eğitim alanında faaliyet gösteren kurumların karşılaştığı sorunların ortak bir zeminde değerlendirilmesi ve çözüm önerilerinin paylaşılması açısından önemli bir istişare toplantısı oldu.

Facebook'ta Paylaş WhatsApp'ta Paylaş X'te Paylaş Instagram'a Git
0 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?