HaberMatik V3.2

logo

Belediye asfalt şantiyesini faaliyete geçiriyor

Belediye asfalt şantiyesini faaliyete geçiriyor

Anamur Belediyesi bir süre önce kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışı kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde asfalt şantiyesi kurma kararı almıştı.
Anamur Belediyesi kendi ürettikleri asfaltla yapacakları yol çalışmaları için ön hazırlıklara başladığını duyurdu.
Konu ile ilgili belediye sayfasından yapılan duyuru şu şekilde “56 mahallemizin her birisinde ekibimizle birlikte sokak sokak incelemesini ve planlamasını yaptığımız bozulan ve ömrünü tamamlayan yollara uzun ömürlü, ekonomik ve akılcı çözümler üretmek istiyoruz.
Bu amaçla kısa bir süre içerisinde. faaliyete geçireceğimiz asfalt şantiyesi ile yapacağımız yolların alt yapı çalışmalarını Kalınören Mahallesi 917 – 918. sokaktan başlatıyoruz.”

#

SENDE YORUM YAZ