HaberMatik V3.2

logo

Başkan Türe yollar için kolları sıvadı

Başkan Türe yollar için kolları sıvadı

gündem028Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, ilçede yapılması gereken yolları tamamlamak için kolları sıvadı.

Mahalle mahalle gezerek parke ve asfalt yol ihtiyacı olan mahallelerde incelemelerde bulunan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yolların en kısa sürede tamamlanması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi. “Anamur’da yolları yapılmayan mahalle kalmayacak.” diyen Başkan Mehmet Türe yaptığı incelemelerin ardından Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerine incelenen bölgelerin planlamaya alınması hususunda biran önce çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Alataş ve Karadere Mahallelerinde yapımı devam eden parke yollarda incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Türe, Güzelyurt, Yalıevleri, Kalınören, Akarca, Toroslar, Göktaş ve Esentepe Mahallelerinde yaptığı incelemelerin ardından, geçtiğimiz 5 yılda toplam 280 Bin metrekare parke yol yapıldığını, 370 Bin Metrekareye yakın asfalt yol yapıldığını, bunun yanı sıra Belediye olarak eksiklikler bulunan alanlarda refuj çalışmaları ve istinat duvarları işlerinin tamamlandığını söyledi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye inceleme yaptığı alanlarda mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Türe, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Vatandaşlar, mahallelerine yapılacak çalışmalar için Başkan Mehmet Türe’ye şimdiden teşekkür ederken, Başkan Türe ve beraberindekilere çay ve kahve ikramında bulundular.

Ölçüm yapılarak parke yol için planlamaya alınan alanlarda çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.gündem029gündem030gündem031

#

SENDE YORUM YAZ