HaberMatik V3.2

logo

Pullu Kır Restaurant’ta Halil İbrahim sofrası

Pullu Kır Restaurant’ta Halil İbrahim sofrası

resim011resim012resim013Pullu Kır Restaurant’ta, sabah kahvaltısından toplu yemeklere kadar birçok alanda Halil İbrahim Sofrası bereketi ve güler yüzlü personelin servisi ile insan kendisini adeta evinde hissediyor. Eski Has Bahçeyi devralan Abdurrahman Gül tarafından işletmeciliği yürütülen Pullu Kır Restaurant’ta, deyim yerindeyse, herkesin bütçesine uygun bir menü çeşitleri ile aile toplantıları ve toplu yemeklerin verilebildiği nezih bir ortam göze çarpıyor. Pullu kızılçam ağaçlarının içerisinde ve yeşil zemin üzerine kurulmuş bungalov kulübelerde her yönden denize hakim doğal bir ortama sahip olduklarını kaydeden İşletme Sahibi Abdurrahman Gül, “Amacımız, halka rahat ve huzurlu bir ortam geçirterek günün ve haftanın yorgunluğunu üzerlerinden atabilmek ve bunu yaparken de, istedikleri taktirde en güzel damak tadını sunabilmeyi hedefliyoruz.” Dedi.  “Damak tadınız, lezzet durağınız, Bizim Halil İbrahim soframız’ diyen İşletme sahibi Abdurrahman Gül,  Her ne kadar ticaret yapsak da, bilinçli bir işletmeci olarak Anamur’un geleceğini düşünmek ve imajını korumak olduğunun altını çizdi. Gül, önceliklerinin insana güler yüzlü hizmet, kaliteden taviz vermemek ve damak tadını korumak olduğunu kaydetti ve bütün bunları çok fazla kar amacı gütmeden insanımızın bütçesine uygun yapmaya gayret edeceklerini söyledi. ‘Siz hangisini tercih ederdiniz?’ diyerek hafta sonlarında açık büfe kahvaltı, hafta için Serpme köy kahvaltısı başta olmak üzere Kuyu kebabı, testi kebabı, tuzda balık sunan Pullu Kır Restaurant, denizi ve dingin ormanlık ortamı ile de insana huzur veren ve kafasını dinlendirebileceği nezih bir yer. Anamur halkının yanında Antalya Mersin Karayolunu sürekli kullananların çok iyi bildiği Pullu mevkiinde kurulu Pullu Kır Restaurant’ın kapı girişinde bir personel sizi, yola bakan ve dinlenmeyi simgeleyen çay semaverinde çay ikramı ile karşılıyor.

 

 

 

#

SENDE YORUM YAZ