Valilik onaylı ve Anamur Kaymakamı Kemal Duru,öncülüğünde Garnizon Komutanı Albay Serhan Güngör, Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Aydıncık Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa, Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Özdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Diyaddin Özer, siyasi parti ilçe başkanları, STK’lar İş İnsanları ve vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlenen Gece de DMD Savaşçısı Kuzeyhan için düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde Anamur’da Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 8 yaşındaki Kuzeyhan’ın tedavi sürecine destek olmak amacıyla başlatılan kampanya, toplumun geniş kesimlerinden büyük ilgi gördü. Anamur’da Yılmaz İnşaat sektörü adı altında hizmet veren Hayırsever İş İnsanı Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin YILMAZ yardım kampanyasının başlamasının hemen ardından Mikrofonu alarak PROTOKOLE ve katılımcılara hoş geldiniz çağrısının ardından Yılmaz, “ Hani bir reklam var olmasa da olur diye, marka bir kahveyi bu gün de içmesek olur. Ama az ama çok önemli olan birlik olmak. Kuzeyhan evladımıza UMUT olmak Her bağış, KUZEYHANIMIZIN yaşama tutunması için bir umut, bir nefes anlamına geliyor. KUZEYHAN’IN sağlığına kavuşması hepimizin ortak sorumluluğudur. Anamur’un duyarlılığı ve dayanışması sayesinde bu sürecin başarıyla tamamlanacağına inanıyorum.
“Biz bu yardımı toplayabilecek güçteyiz. Anamur, her zaman dayanışmasıyla örnek olmuş bir şehir. Kuzeyhan ileride meslek sahibi olacak, belki doktor olup bizleri tedavi edecek. Yeter ki bugün birlikte olalım, el ele verelim. “Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Aileye her türlü desteği vermeye hazırız. Bu işin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle” Ben bu kampanyayı Yılmaz İnşaat Nurettin Yılmaz olarak Ateşleme adına 1 MİLYON TL bağışta bulunmak istiyorum ”Dedi.
Gecede yapılan Toplam Destek 17 Milyon 130 Bin TL’ye Ulaştı Kuzeyhan’ın tedavisi için gereken toplam 50.870.000 TL’lik rakama ulaşılabilmesi için kampanyanın devam edeceği öğrenildi.
BENZER HABERLER