Elit Aile Restaurant, merkezdeki Muşurup Sanat Sokağı altında daha önce Kebapçı Yaşar Usta’nın yeri olarak bilinen iş yerinde Celal Gökmen ve Ayşe Toprak tarafından işletiliyor.
Restaurantın açılışına Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Saray Mahallesi Muhtarı Tacettin Baz, Göktaş Mahallesi Muhtarı İsmet Küçükalıç, Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gümüş, Yeşilay Derneği Başkanı Hatice Kübra Ateş, Asmaaltı Lokantası Eski Sahibi Kerim Yağcı ve çok sayıda davetli katıldı.
Anamur Bağımlılıkla Mücadele ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gümüş, açılışta yaptığı konuşmada, iş yeri sahipleri adına katılanlara teşekkür ederek, şunları söyledi:
“İş yeri sahibi kardeşimiz esnaflığı bilen, tecrübeli ve başarılı bir kişidir. Mesleğini artık kendi işyerinde sürdürecek. İnşallah, burada çok lezzetli yemekler pişecek ve çok güzel sofralar kurulacak. Bu da sizlerin desteğiyle olacak. Desteklerinizi bekliyoruz. Nezih, temiz ve lezzetli yemeklerin sunulacağı bu restaurantın örnek bir müessese olmasını ve hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca iş yerinin bu günkü gelirini Kuzeyhan evladımızın tedavisine katkı olarak bağışlayan işletmeci Celal Gökmen ve ailesine teşekkür ediyoruz.”
Gümüş, konuşmasının ardından dua yaptırdı ve kurdele kesilerek iş yerinin açılışı yapıldı.
Elit Aile Restaurant sahibi Celal Gökmen, Anamur Gündem’e yaptığı açıklamada, “5 yıl Bozyazı’da, 30 yıl da Asmaaltı’nda çalıştım. Ardından halkımıza yeni bir seçenek sunmak için, edindiğim bilgi ve tecrübemle bir restaurant açmaya karar verdim ve burayı devraldım” dedi.
Gökmen, Anamur’a yeni bir restaurant kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
“Elit Aile Restaurant ismini verdiğimiz iş yerimiz, Ziraat Bankası arkasında eski Kebapçı Yaşar Usta olarak bilinen yerdedir. Halkımız, restaurantımızda sabahları kahvaltı ve çorba çeşitleri bulabilirler. Gün içerisinde de sulu yemek ve ızgara çeşitleri menümüzde yer alıyor. Her gün değişik sulu yemekleri sunacağız. Açılışımıza katılan ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Açılış gününde tüm gelirimizi Kuzeyhan evladımızın tedavisi için ailesine aktarıyoruz. Bu konuda da destekleyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Anamur halkını restoranımıza davet ediyorum.”
BENZER HABERLER