HaberMatik V3.2

logo

AK Ocaklar’dan Aşure Günü

AK Ocaklar’dan Aşure Günü

28 Eylül 2018009AK Ocaklar Anamur İlçe Başkanlığı, aşura günü düzenledi.
AK Ocaklar binasında düzenlenen etkinliğe ANTSO Başkanı Ferudun Torunoğlu, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti  Anamur İlçe Yönetimi  ve AK parti Kadın Kolları Başkanı Funda Cop ve kadın kolları üyeleri ile çok sayıda muhtar katıldı. İlçe Başkanı Feyzi Yılmaz ise mazeretinden dolayı katılamadı.
AK Ocaklar Anamur İlçe Başkanı Mustafa Gürüz, yönetim kurulu üyeleri ve ocağın kadın kolları, misafirleri kapıda karşılarken, ikram öncesi Kur’an okundu ve dua edildi.
Daha sonra İlçe Başkanı Mustafa Gürüz ve Kadınlardan Sorumlu Başkan Zeynep Tufan da görevli kadınlarla birlikte misafirlere aşure ikram etti.
AK Ocaklar İlçe Başkanı Mustafa Gürüz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Peygamber Efendimiz (SAV); ’’Ramazan’dan sonra tutulan oruçların en efdali Muharrem ayında tutulan oruçlardır’’ buyurmuştur. Hem hicri takvimin ilk ayı olan muharrem ayının hayırlı olmasını, hem de aşure gününün Kerbela’ların son bulmasına vesile olmasını Yüce Mevla’mızdan niyaz ediyorum.”28 Eylül 2018004 28 Eylül 2018005 28 Eylül 2018006 28 Eylül 2018007 28 Eylül 2018008 28 Eylül 2018010

Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ