
Anamur Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen “Aynı Bahçenin Farklı Çiçekleriyiz” isimli farkındalık etkinliği, anlamlı görüntülere sahne oldu.
Özel bireylerin toplumsal yaşamda daha görünür olması, farkındalığın artırılması ve birlik beraberlik mesajlarının verilmesi amacıyla gerçekleştirilen programa çok sayıda davetli katıldı. Etkinlik boyunca öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve etkinlikler katılımcılardan büyük beğeni topladı.







Program sonunda etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Okul Müdürü Fatih Baz başta olmak üzere öğretmenlere teşekkür edilirken, Engelliler Haftası’nın toplumda duyarlılığın artırılması açısından önemli bir farkındalık oluşturduğu vurgulandı.
Katılımcılar, özel bireylerin hayatın her alanında desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti.
BENZER HABERLER