Toros Üniversitesi öğrencileri Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Kan bağışının önemine dikkat çekmek isteyen Toros Üniversitesi öğrencileri Kızılay’ın Bahçelievler Kampüsü içerisinde kurduğu çadır ünitede gün boyunca kan bağışında bulundu.
Toros Üniversitesi Sağlık,Kültür ve Spor Müdürü Erol Türedikan vermenin insan sağlığı açısından son derece önemli olduğunu belirterek, herkesi Kızılay’ın düzenlediği bu kampanyalara destek vermeye davet etti. “ Kızılay’la birlikte yürüttüğümüz kan bağışı kampanyası münasebeti ile bugün Bahçelievler Kampüsümüzde öğrencilerimiz, akademik personelimiz ve çalışanlarımız kan bağışında bulundu. Ben bu konuda duyarlı olan herkese teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki; her bağışlanan kan bir hayatın kurtulmasını sağlayacaktır” dedi.
Türedi açıklamasının ardından kendisi de kan vererek kampanyaya destek oldu. Toros Üniversitesi ile Kızılay’ın ortaklaşa düzenlediği kampanya gün boyunca devam ederken öğrencilerin kampanyaya yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

BENZER HABERLER